Reklam

"BAŞKAN ARSLAN KAVRUZ'UN AÇILIŞINI YAPTI"

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan Kavruz Doğal Ürünler Market açılışında Kepez Gündemine dair açıklamalar yaptı.

24 Aralık 2020 - 16:38
Açılış sonrasında Çanakkale TV mikrofonlarına özel bir açıklama yapan Başkan Arslan; "Kepez beldenim Türkiye'nin en büyük beldesi, her geçen gün değerine değer katmaya devam ediyor. Bu günde Beldemizin en büyük mahallesi olan Hamidiye Mahallemizde, değerli dostumuz Halil Kuzu beyefendinin açtığı Kavruz mağazasının açılışına geldik. Hamidiye mahallesi Kepez'in ilk kurulduğu yer olması hasebiyle çok önemli bir yere sahip. Kepez Belediyesi olarak bu bölgede alt ve üst yapı çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Bakınız Hamidiye Mahallemizde çok büyük bir yatırıma imza attık. İçerisinde yürüyüş yollarının olduğu, spor alanları ve egzersiz aletleri ile komplike bir spor merkezi inşaat ediyoruz. 2021 yılının Nisan ayında da faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra yine Hamidiye Mahallemizde 'Hamidye Halk Kafe' için çalışmalarımızda sona yaklaştık ve buradaki vatandaşlarımız  '1TL'ye çay içerek aileleri ile zaman geçirebilecekleri sosyal bir alan oluşturmak üzereyiz. Sosyal Belediyecilik diyorsak her anlamda bu koşulları vatandaşlarımızın hizmetine sunmak bizim öncelikli görevimiz."
"BORÇLA DEĞİL TASARRUF İLE YAPIYORUZ"
"Kepezimizde sularımız ne yazık ki sert, buna çözüm olarak 'SUKAP' projesi ile %50 hibe desteği alarak Kepez halkına daha iyi bir su kalitesi sunmak için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Tabi ki burada önemli olan suyun kalitesini arttırmak ile birlikte buradan elde ettiğimiz hibeyi de kasamızda tutarak, Kepez halkının ihtiyaçlarını karşılamak. Biz kredi çekip borçlanmak yerine, tasarruf edip hizmet ediyoruz. Yapılan spor kompleksi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı buradan elde ettiğimiz tasarruf ile yapıyoruz. Arıtma tesisimiz gibi projelerin finansının yanı sıra mevcutta olan borçlarımızı da hızlı bir şekilde ödemeye devam ediyoruz."
"YEŞİL BİR KEPEZ OLDUK"
"Eğer çevreci bir belediyeyiz diyorsak bunu yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bakınız Hamidiye Mahallemizde olduğumuz için buradan örnek vermek gerekirse bu alandaki yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımız süratle devam etmekte. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Kepez bırakmak adına elimizden gelenin en fazlasını ben ve mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Belediye meclis üyelerimizden, Belediye çalışanlarımıza kadar her birimiz, Yaşanabilir, Temiz ve Yeşil bir Kepez için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
"HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK"
2021 yılı için dileklerini de dile getiren Kepez Belediye Başkanı Birol Asrlan; "Her şeyden önce sağlıklı, mutlu ve yarınlardan umutlu bir yıl olması en büyük temennimiz. Barışın hakim olduğu, kimsenin hiç kimseyi karalamadığı, mutlu bir yıl olmasını ve 2021 yılının Kepez için çıtasını bir kaç kademe daha yükselttiği bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum