Reklam

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU 2023 YILI 1. TOPLANTISI YAPILDI

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 1. toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU 2023 YILI 1. TOPLANTISI YAPILDI
27 Ocak 2023 - 14:44
İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl müdürleri, STK temsilcileri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından yapılan ”Bağımlılıkla Mücadele İl/İlçe Çalıştayları Değerlendirme Şûrası” ilgili bilgilendirme konuşmasının ardından toplantıda; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN tarafından, bağımlılıkla mücadele kapsamında 2022 yılı içerisinde yapılan faaliyetlerin gerçekleşme oranları ve yapılan çalışmalar, 9 Şubat Dünya Sigarayı bırakma günü kapsamında yapılacak çalışmalar ile Davranışsal bağımlılıklar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından;
Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundan Psikolog Hanife ÇAKAN tarafından, Bağımlılıkla mücadele kapsamında Ceza ve İnfaz Kurumunda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında,
Çanakkale Yeşilay Yönetim kurulu üyesi Av.Ahmet DOKUZ tarafından, Yeşilay Çanakkale Şubesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında katılımcılara yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Bağımlılıkla mücadelenin, Çocuklarımız için, gençliğimiz için, geleceğimiz için gerçekten çok önemli bir mücadele olduğunu vurgulayan Vali İlhami AKTAŞ, Bağımlılıkla mücadele konusunda çalışan tüm kurum-kuruluş temsilcilerine teşekkür ederek, tüm toplumu bağımlılıktan korumak için her kurumun çok titiz çalışması gerektiğini belirtti.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, görüş ve önerilerle son buldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum