Reklam

BABA-OĞUL CÜBBE GİYECEKLER

Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Avukat Erdal Gezen’in oğlu Hüseyin Eray Gezen, avukatlık stajını bitirmesi ile ruhsatını Çanakkale Barosu’nda düzenlenen törenle aldı.

30 Aralık 2021 - 12:04
Avukatlığa ilk adımını atmak üzere gerçekleştirilen ruhsat törenine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, yanında staj yaptığı eski Baro Başkanı Bülent Şarlan, ailesi ve arkadaşları da katıldı.

Yeminini ettikten sonra ruhsatını Baro Başkanı Soner Aydın’ın elinden alan Hüseyin Eray Gezen’in cübbesini ise babası Avukat Erdal Gezen ve eski Baro Başkanı Bülent Şarlan giydirdi. Baro rozetini ise genç avukata, Milletvekili Muharrem Erkek takdim etti.
Törende duygu dolu bir konuşma yapan Erdal Gezen, “Gerçekten çok mutluyum. Önümüzdeki süreçte oğlumla beraber yan yana cübbe giymenin, onurunu ve gururunu birlikte paylaşmanın, birlikte dava kazanmanın, kaybetmenin ve onun sorgulamasını yapmasının hazzını yaşayacağız. Allah herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Avukat Hüseyin Eray Gezen ise kendisine rol model olan babasına ve desteklerinden dolayı annesine teşekkürlerini sundu.
Çanakkale Barosu, ruhsatını alan her avukat için bir fidan bağışı geleneğini sürdürerek, Hüseyin Eray Gezen adına fidan bağış sertifikasını kendisine takdim etti.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum