Reklam

AZİM VE KARARLILIK ÖRNEĞİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Sibel Erol, Hukuk Fakültesini kazanıp, bitirip, dün ise ruhsatını alarak, resmi olarak avukatlığa başladı.

AZİM VE KARARLILIK ÖRNEĞİ
17 Kasım 2022 - 11:06
Av. Erol’a ruhsatını Baro Başkanı Av. Hande Keskin takdim ederken, geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve CHP yönetimi de ruhsat törenine katıldı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, hayatında önemli bir karar alarak, Hukuk Fakültesi’ni okuma isteği ile çalışmalara yıllar önce başladı. Yaklaşık 5 yıl önce başlayan maratonda, üniversiteyi kazanan ve Hukuk Fakültesi’ni tamamlayan Erol, dün Çanakkale Barosu’nda gerçekleşen ruhsat töreninde, ruhsatını Baro Başkanı Av. Hande Keskin’den aldı.

Av. Sibel Erol’un ruhsat törenine Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, Kadın Platformları da katılım gösterdi. Erol, ruhsatını aldıktan sonra yapmış olduğu konuşmasında, “Az önce ruhsatımı aldım. Bugün çok heyecanlıyım. Konuşma yapmakta zorlanmayan birisi olarak bugün bu zorluğu yaşıyorum. Mesleğimi layığı ile yapacağımdan hiç kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum