Reklam

Ayı Vatandaşı Dövdü!

Ayı Vatandaşı Dövdü!
09 Aralık 2012 - 23:43

Terzialan’da yaşayan Halil Yılgın Pazar günü arkadaşı Kerim Esen ile birlikte Söğütalan civarında mantar toplamaya gitti. Saat 15.00 civarında mantar toplarken mağara kovuğundan yaklaşık bir, bir buçuk metre boyunda bir ayı ile karşılaşan Yılgın ve Kerim ne olduğunu anlayamadan ayının saldırısına uğradılar.Gazetemize yaşadığı ayı saldırısı hakkında açıklama yapan Halil Yılgın “Ayıyla Bardakçılar Kaplıcasının Karşısındaki Dağda 13:30 – 14:00 Saatlerinde Karşılaştım Ayıyla..Karşıma Ayı Çıkınca Boğuştum. Yanımdaki Arkadaşım Ayıyı Uzaklaştırmak İçin Elinde Bulunan Sopayla Vurdu ve Uzaklaştırdı. Ben dış Mekânda Mantar Toplarken Birden Mağaradan Çıkıp Bana Saldırdı. Küçük Ayıydı. Ayıyla Boğuştum. Ayağım Kaymasaydı Kurtulacaktım. Ayıyı Ben Yıktım Yere. Ayıyla Ben Boğuştum. 2-3 Sefer Bastırdım Ben Ayıyı. Ayağım Kayınca Ayı Yüzüme Ayağıma ve Koluma Pençe Attı. Ayağım Kaymasaydı Bana Zarar Veremeyecekti.  Yanımda bulunan Kerim ESEN Ayının Kafasına Cisimlerle vurarak uzaklaştırdı. Bizim Gittiğimizde Yağmur Yağmıyordu Boğuştuktan Sonra Yağmur Yağmaya Başladı. Daha Sonrasında Arabayla Hemen Çan Devlet Hastanesine Geldik. Tedavi altına aldılar.” dedi.

Çenesine, boynuna, koluna ve bacağına pençe darbeleri alan Yılgın tedavisi tamamlandıktan sonra Çan Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi’ne yatırıldı.

Çan Medya Grubu olarak ayı saldırısına maruz kalan Halil Yılgın’a geçmiş olsun diyoruz.

Terzialan Civarında daha önce de bu tür ayı vakalarının yaşandığı aldığımız bilgiler arasında.

Mantar toplamaya, kestane toplamaya, piknik yapmaya ormana gitmek isteyen vatandaşlarımıza duyurulur; Aman mantar toplarken Dikkat! Her an karşınıza bir ayı çıkabilir!








YORUMLAR

  • 0 Yorum