Reklam

AV. MEHMET ÖNGEN SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP’nin Güçlü İsmi Av. Mehmet Öngen seçim bürosunu açarak çalışmalarını hızlandırdı.

AV. MEHMET ÖNGEN SEÇİM STARTINI VERDİ
21 Temmuz 2023 - 14:02
Hukukçu, Turizmci ve Çevreci bir iş insanı olarak, kentimizin tanınmış isimlerinden Mehmet Öngen, sahadaki çalışmalarına seçim ofisindeki çalışmalarını da ekleyerek Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığı çalışmalarını hızlandırdı.
Öngen, 37 yıl önce SHP Ayvacık İlçe Başkanı olarak başladığı siyasi yaşamında, uzun yılların birikim ve vizyonunu büyük bir enerji ile şimdi Çanakkale Belediye Başkanlığına taşımayı hedefliyor.
Mehmet Öngen, uzun bir süredir sahada çalışmalarını yürütüyor. Örgütü ile, esnafla, vatandaşlarla, STK’lar ve meslek örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyor.
Şimdi, İnönü cad. İŞKUR karşısı, 49 no. daki Muhtaroğlu Apartmanının 20 no’lu dairesinde ofisini açarak partililerle, vatandaşlarla görüşmelerini burada da sürdürüyor.
Av. Mehmet Öngen, Çanakkale’de yıllardır hep aynı kişiler üzerinde odaklanan ve bu nedenle keskin gruplaşmalara yol açan anlayışların dışında kalmaya özen göstererek, vizyonu ve projeleri ile öne çıkmaya dikkat eden bir isim.
Seçim ofisinde, ağırlıklı olarak kendi alanlarında uzman olan kişilerle birlikte oluşturduğu projeler üzerinde çalışıyor. Bunun yanında özellikle kadınlardan ve gençlerden oluşan geniş bir ekiple birlikte yol alıyor.
Öngen yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ben Belediye Başkanlığı makamına hizmet ve kentimiz için yeni projeler üretmek için gelmeyi hedefliyorum.
Bunca yıllık iş hayatımda, yurt içinde ve yurt dışındaki yaşadığım deneyimlerimi, kurduğum iş-sanat-siyaset dünyasının tanınmış insanları ile ilişkilerimi, bu güzel kentimize aktarmaya hazırlanıyorum. Bu muhteşem kentimizi, beş yılın sonunda kimsenin tanıyamayacağı bir estetik güzelliğe kavuşturabilirim. Turizmde ve kültürde büyük bir atılım yaptırabilirim.
Yaşamımda birçok kereler ve bölgelerde bahsettiğim gelişme dönüşümlerini gerçekleştiren biri olarak söylüyorum ki,
HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR. YETER Kİ HAYAL EDİN VE BUNU YAŞAMA GEÇİRMEK İÇİN ORGANİZE BİR DİSİPLİNİ ORTAYA KOYUN.
AMA TEK BAŞINIZA DEĞİL, ORTAK AKIL VE SİNERJİ İLE, KENTLİLERİMİZ İLE HEP BİRLİKTE!” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum