Reklam

ATEŞİN ORTASINDA İLK SAHUR

Dün saat 15.00 sıralarında Bayramiç ilçesi Dağoba ve Toluklar köyleri arasında çıkan, kuvvetli lodosun etkisiyle de kısa sürede geniş bir alana yayılan orman yangınını söndürmek için 300 kişilik personel, yaklaşık 50 civarında arazöz, 15 iş makinası gece boyunca çalışmalarına devam etti.

ATEŞİN ORTASINDA İLK SAHUR
02 Nisan 2022 - 10:47
Kızılay yangın bölgesine gelerek Ramazan Ayı’nın ilk gününde yangınla mücadele eden ekiplere sahurluk dağıttı. Ekipler yangının sıfır noktasında sahurlarını bu kumanyalar ile gerçekleştirdi.
“SON ATEŞ SÖNENE KADAR BURADAYIZ”
OBM görevlisi Hikmet Soylu “Saat 15.00’dan beri buradayız. Mücadelemiz devam ediyor. Herkes için buradayız. Son ateş sönene kadar buradayız” dedi.

OBM görevlisi Mülayim Kay “Bugün üçüncü yangınımız. Şu anda da çalışmalara devam ediyoruz. Tabi sahur vakti geldi. İlk sahurumuzu burada yapıyoruz. İşimizin başındayız. Arkadaşlarımızla mutlu bir şekilde sahurumuzu yapıyoruz. Amirlerimize, şeflerimize ve müdürlerimize teşekkür ederiz” dedi.
OBM görevlisi Halil Alkara ise “Dün saat 15.00 civarında başlayan yangına müdahalemiz devam ediyor. Sahurumuzu da burada yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum