Reklam

ATATÜRK'TEN SON MEKTUP

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. Yıldönümünde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerle anıldı. Ercan Adsız Salonu’nda Atatürk’ten Son Mektup isimli tiyatral sunum gerçekleşti.

ATATÜRK'TEN SON MEKTUP
13 Kasım 2023 - 12:42
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85’inci yıldönümü dolayısıyla Nihat Duman’ın konuk olacağı Atatürk’ten Son Mektup isimli tiyatral sunumu gerçekleşti. Ercan Adsız Salonu’nda yapılan etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik, Çanakkale Çanlılar Derneği, Kepez Çanlılar Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Çanakkale Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Çanakkale Şubesi ile CHP İl Başkanlığı ve CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlendi.

Etkinliğe CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ile yönetimi, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ile yönetimi ve vatandaşlar katıldı. CHP Çanakkale İl Başkanlığı tarafından etkinlikle ilgili yapılan değerlendirmede; “Bu özel etkinlikte Atatürk’ün anılarını şiir ile birleştiren ve izleyenleri etkileyen sunumdan dolayı tebrik ederiz” denildi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum