Reklam

Atatürk İ.Ö.O Futsal'da Türkiye Yarı Finallerinde

Atatürk İ.Ö.O Futsal'da Türkiye Yarı Finallerinde
01 Mart 2013 - 11:31

Çanakkale'yi başarıyla temsil eden Atatürk İlkokulu Futsal takımı, grubunda birinci olarak  Türkiye Futsal Yarı finallerine katılma hakkı elde etmiştir.

 

İlçemizin güzide okullarından Atatürk İlkokulu  Yıldızlar Futsal  Takımı il elemelerinde  Çanakkale 'de birinci olarak  göğsümüzü kabarttı. Çanakkale'de yapılan grup elemelerinde 26/02/2013 Salı günü Kocaeli  ili Gebze ilçesi Koç Ortaokulu ile yaptığı karşılaşmayı 5-4 kazandı. 27/02/2013 Çarşamba günü  İstanbul Şehit Öğretmen A. Onay Ortaokulu ile yaptığı karşılaşmayı  da 3-2 kazanarak grup birincisi oldu ve Türkiye  Futsal Yarı Finallerinde Bölgemizi temsil etmeye hak kazanarak yükselen başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Yıldızlarımız  Ali Osman ACAR , Recep ŞAHİN, Ömer Faruk DURMAZ , Berke Yarkın YÜKSEL, Samet POLAT, Abdülhamid KAHRAMAN , Ahmet Furkan ŞEVİK, Mehmet AYDIN, Melih EMREN, Erim Kuday HACIHAMZAOĞLU , Muhammet TAŞ, Musa ACAR 'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimize destek olan Okul Müdürümüz Mehmet Yılmaz GÜREL 'i , Okul Aile Birliği Başkanlığını , büyük fedakarlıklarla takımı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mevlanettin Ekinci 'yi  tebrik eder; Türkiye  Yarı Finallerinde yapılacak olan,  Yıldızlar Futsal Müsabakalarında  da takımımıza başarılar dileriz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum