Reklam

"ARTIK BU SORUNLARI ÇÖZME ZAMANI GELDİ"

Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adaylığını açıklayan Mehmet Budak, yönetim üyeleri ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

11 Ocak 2022 - 13:36
Yakın zamanda yapılacak olan Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan seçimi öncesi adaylığını açıklayan Budak Halı Yıkama sahibi Mehmet Budak ve yönetim kurulu üyeleri pazarcı esnafını ziyaret ederek destek istedi. Ziyaret sırasında esnaf ile sohbet eden Budak; "İnanın sorunların farkındayız ve çözmek için taşın altına elimizi koymaya geldik. Sadece tabelası olan bir oda değil esnafının yanında olan bir oda olarak çalışacağız. Artık sorunların ve sorunlarımızın çözülme zamanı geldi" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından küçük bir basın açıklaması yapan Mehmet Budak; "Uzun yıllardır Çanakkale'ye hizmet eden bir esnaf kardeşiniz olarak bu yola çıktım. 2008 yılından bu yana odaya kayıtlı bir üyeyim, yıllardır sorunlarımızın azalmasını beklerken her geçen gün katlanarak çoğaldığını, mesleğimizin iyi yerlere gitmediğini fark ettiğimiz için, arkadaşlarımızla bir araya gelerek aday olmaya karar verdi.

Bu gün burada sorunlarımızın çözümleri var, bunların üstesinden gelebiliriz demek için toplandık. Uzun yıllardır sosyal ve ekonomik anlamda esnaflarımız bir çok zorluğa göğüs gerdi, koşullar zaten bizler için yeterince kötüyken, hayatımıza giren pandemi ile beraber daha da yıkıcı bir hal aldı. Bizler her koşulda esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken kendi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamaz hale geldik. Bu nedenle bu gidişe bir dur demek için buradayız" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum