Reklam

ANKARA'DA GÜNDEM BİGA

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga AK Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan geçen gün Ankara’daydı. Başkentte AK Parti Çanakkale Milletvekilleri ile görüşen Başkanlar, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile de bir araya geldiler.

ANKARA'DA GÜNDEM BİGA
05 Kasım 2021 - 11:06
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan geçen gün başkentteydiler. Ankara’da TBMM’de Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile görüşen başkanlar sonrasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile de bir araya geldiler.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Biga Belediye Başkanı Erdoğan, “Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile bir araya gelerek Biga’mızı konuştuk, kıymetli istişarelerde bulunduk. Değerli Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.
İlçemize yönelik yatırım taleplerimiz devam ediyor, edecek” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum