Reklam

ALTINA YATIRIM YAPANLAR DİKKAT!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 483,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 793 lira, cumhuriyet altını da 3.229 liradan satılıyor.

ALTINA YATIRIM YAPANLAR DİKKAT!
21 Ekim 2020 - 12:05
Dün, altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 483,5 liradan tamamladı. Gram altın, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 11.15 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 483,7 lira seviyesinden işlem görüyor.
ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?
Aynı dakikalarda çeyrek altın 793 lira, cumhuriyet altını da 3.229 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı, şu sıralarda 1.918 dolar seviyesinde bulunuyor. Analistler, ABD'de görüşülen teşvik paketine ilişkin iki taraftan gelen ılımlı açıklamaların altının ons fiyatını desteklediğini belirtti.
'ONS ALTINDA 1.940 DOLAR DİRENÇ KONUMUNDA'
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vakaların bölgesel olarak arttığına ve tedbirlerin bu duruma paralel sıkılaştırıldığına dikkati çeken analistler, oluşan belirsizlik ortamının risk iştahını düşürerek güvenli liman varlıklara olan talebi artırdığını ifade etti. Analistler, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap Raporu ile Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının takip edileceğini, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.880 doların destek, 1.940 doların direnç olarak öne çıktığını kaydetti.
 
GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç