Reklam

AKŞENER; "ÇANAKKALE BELEDİYESİ'Nİ ALACAĞIZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’ye geldi. İYİ Parti lideri Akşener, partisinin İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette yerel seçimlere ilişkin konuşan Akşener, Çanakkale’de iddialı olduklarını belirterek, “Çanakkale Belediyesi’ni alacağız” dedi.

AKŞENER; "ÇANAKKALE BELEDİYESİ'Nİ ALACAĞIZ"
25 Kasım 2023 - 12:05
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “GİK’in aldığı bir karar var. Bu karar çerçevesi içinde Türkiye’nin hemen hemen her yerinde aday çıkaracağız. 46 yerde Belediye Başkan Adayları ilan ediyoruz. İl ve büyükşehirlerde bizzat ben giderek ilan ediyorum. 2.5 yıl sürekli olarak esnaf gezdim. Biz dedik ki Türkiye’de seçmen velinimet olsun.

Çanakkale’de Belediye Başkan Adayımızı açıklayacağız. İnşallah kendisinin projeleri ve çalışkanlığı ile Çanakkale Belediyesi’ni alacağız. Şunu net söyleyeyim, kesinlikle biz daha iyi yaparız diyen bir dille gidilecek. Şu başkan adayı bucudur, şu şucudur denmeyecek. Çanakkale’ye daha iyi hizmet edeceğim, Çanakkale’de hayatı kolaylaştıracağım diyen Başkan Adayımız olacak. Kazdağları var, deniz var, tarih var, her şey var.
Allah adayımızı başarılı kılsın. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum