Reklam

AKDENİZ AÇIKLARINDA 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

AFAD verilerine göre Akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Antalya ve çevresinde, Isparta, Aydın ve Denizli'de de hissedildi.

AKDENİZ AÇIKLARINDA 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!
19 Ekim 2021 - 11:09
Sabah 8:32'de Akdeniz'de Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin Antalya ve çevresinde, Isparta, Aydın ve Denizli'de de hissedildiği öğrenildi. AFAD verilerine göre deprem, 9.59 km derinlikte gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 6.1 olarak açıkladı.

"CAN VE MAL KAYBI YOK"
Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "İlimiz Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde meydana gelen depremde, şu ana kadar gelen bilgilere göre çok şükür can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM'DAN AÇIKLAMA
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise "Ben hissetmedim. Çevreden bize ulaşan herhangi bir hasar olduğuna dair bilgi yok. Deprem çok açıkta olduğu için Kaş ilçe merkezi ve mahallelerinde fazla hissedilmedi" açıklamasında bulundu.
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı da "54 mahalle muhtarımızla iletişim sağlandı. Şu ana kadar Kaş ilçemizde tespit edilen hiçbir olumsuzluk yok. Can ve mal kaybı yok" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum