Reklam

AK PARTİ TÜM GÜCÜYLE SAHADA

AK Parti geçtiğimiz gün kuruluşu 2001’den bu yana partiye emek veren tüm teşkilat mensupları ile buluştu. Partinin buluşma etkinliği siyasi bir şova dönüşürken, katılımın bir hayli yüksek olduğu etkinliğe eski milletvekilleri damga vurdu.

AK PARTİ TÜM GÜCÜYLE SAHADA
24 Nisan 2023 - 12:04
Çanakkale’de bir dönem adından milletvekili olarak söz ettiren ve şimdilerde ise tarihi alanda başarılı çalışmaları ile öne çıkan Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, düzenlenen etkinliğe katıldı.
AK Parti’nin kuruluş sürecinden sonra, Çanakkale’den çıkan ilk milletvekillerinden olan, o dönem AK Parti’nin Çanakkale’de söz sahibi parti konumuna gelmesine ön ayak olan ve seçildiğinde TBMM’nin en genç milletvekili unvanını alan Mehmet Daniş de düzenlenen etkinlikteydi.
Kale Seramik Fabrikaları denince akla gelen ilk isimlerden olan, özellikle Çan,Biga, Yenice üçgeninde söz ve fikir sahibi duruşu ile kitleleri etkileyebilen Müjdat Kuşku da AK Parti’nin düzenlenen buluşma etkinliğine katılan isimler arasındaydı.
3 milletvekili, 2001’den bu yana hizmet verenler buluşmasına, programın ortalarında katılarak, etkinlik alanında farklı bir ambiyans oluşturdular. Program sonunda ise eski milletvekilleri ve yeni milletvekili adayları omuz omuza duruş sergileyerek, AK Parti tam kadro sahada dedirttiler.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum