Reklam

AK PARTİ TEŞKİLATI AHİLİK HAFTASINDA ESNAFLA BİR ARADA

AK PARTİ TEŞKİLATI AHİLİK HAFTASINDA ESNAFLA BİR ARADA
21 Eylül 2021 - 11:44
Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı STK’ların yanı sıra çarşı esnafıyla da bir araya geldi.
İl Başkanı Makas Ahiliğin Önemine Vurguda Bulundu.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetimi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Çanakkale Bölge Birliği Başkanı İbrahim Ejder’i odalarında ziyaret etti.
Ziyaretlere Dair Makas açıklamasında “Anadolu irfanında ekonomik ve kültürel anlamda önemli bir yeri olan Ahilik; dürüstlüğün, dostluğun ve dayanışmanın, emek ve sanatla harmanlandığı bir değerdir.
Ahilik haftası vesilesiyle ziyaretlerde bulunduğumuz; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Yönetimine, Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Çanakkale Bölge Birliği Başkanı İbrahim Ejder ve Yönetimine, Çanakkale'mizin kıymetli esnafına ziyaretlerde bulunduk.
Kendi ticari kazanımlarını, diğer meslektaşlarından üstün tutmayan bir anlayışı temsil eden ahiliğin; sanat, yüksek ahlak ve meslekî temellere oturduğu ticari ve kültürel yaşamın öncüsü olmaya devam etmesini temenni eder, tüm esnaf, sanatkar ve ticaret ehli hemşehrilerimizin Ahilik Haftası'nı kutlarım.” Dedi.
Ardından ziyaretler sonrası AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetim kadrosu Çanakkale çarşı esnafıyla bir araya gelerek Ahilik Haftasını kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum