Reklam

AK Parti Milletvekilleri Başarılar Diledi

AK Parti Milletvekilleri Başarılar Diledi
04 Ocak 2013 - 16:58

Çanakkale Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir bir basın açıklamasında bulunarak yeni kurulan Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği’ni tebrik ettiler.

Çanakkale Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir’in basın açıklaması:

“Gerek yerelde gerekse ulusal kaynaklarda, halkın haber alma hakkının gerçekleşmesi yolunda önemli bir hizmet sunmakta olan siz değerli gazetecilerimizin yeni kurmuş olduğu Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneğinin, ilimize çok önemli hizmetlerde bulunacağına olan inancımız tamdır.

Kuruluşunuz ilerleyen yıllarda Çanakkale de ortak çalışma kültürüne şüphesiz ki önemli katkılarda bulunacaktır. Gazetecilerimizin örgütlü bir şekilde seslerini duyurabilmesi, mesleki alanda ki sıkıntılarının giderilebilmesi ve Çanakkalemize el birliğiyle hizmet etme amacıyla her zaman sizlerle birlikte çalışmalar içerisinde olacağımızı belirtiriz.

Bu duygu ve düşüncelerle derneğinize üye olan ve ilk Genel Kurulunca yönetim kuruluna seçilmiş olan siz değerli gazeteci kardeşlerimize çıktıkları bu yolda başarılar diler, tüm basın mensuplarımıza selam ve sevgilerimizi sunarız.

          İsmail KAŞDEMİR                                     Mehmet DANİŞ

AK Parti Çanakkale Milletvekili              AK Parti Çanakkale Milletvekili

YORUMLAR

  • 0 Yorum