Reklam

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ

Türkiye artık genel seçimlerin ardından, Eylül ayı ile birlikte yerel seçim maratonuna girdi. Adayların isimleri artık daha net zikredilmeye başlarken, AK Parti’de ise hareketli günler yaşanıyor. Çanakkale’de 4 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ
02 Eylül 2023 - 11:47
Çanakkale Merkez ilçe ile birlikte, ilçelerde de yerel seçimler için heyecanlı günler başladı. İlçelerde belediye başkanlıkları için birbirinden farklı isimler zikredilirken, AK Parti’de ise hareketlilik sürüyor.
AK Parti’nin Çan İlçe Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Çan İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Şahin, Çan İlçe Başkanlığından istifa etti. Çan’dan sonra bir istifa haberi de Gelibolu’dan geldi. AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Gelibolu İl Genel Meclisi Üyesi Serhad Sürücü, İlçe Başkanlığından istifa etti.
Gelibolu’nun ardından bir istifa haberi de Lapseki’den geldi. AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin’de görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Eski Bayramiç Belediye Başkanı ve Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan’da görevinden istifa etti. AK Parti’de süreç içerisinde 4 ilçe başkanı görevlerine noktayı koydular.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum