Reklam

AK PARTİ'DEN LAPSEKİ'YE ÇIKARMA

AK Parti tarafından, artık seçime sayılı gün kala saha çalışmaları son sürat sürdürülüyor. Partinin saha çalışmaları bilhassa köylerde gerçekleşirken, Milletvekili Adayı Ayhan Gider, çok sayıda vatandaşla istişarelerde bulunuyor.

AK PARTİ'DEN LAPSEKİ'YE ÇIKARMA
29 Nisan 2023 - 11:24
AK Parti tarafından geçtiğimiz gün Lapseki’de saha çalışması yürütüldü. Gerçekleşen çalışmaya AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin’de katıldı.
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, gerçekleşen çalışma ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede, “Saha çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Dışbudak köyümüzde; köy temsilcimiz, muhtarımız ve köy sakinlerimizle bir araya geldik.
Milletvekili Adayımız Ayhan Gider, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte Dışbudak köyümüzü ziyaret ettik. Muhtarlarımız, Köy Temsilcilerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte iktidarımız boyunca gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.
Tüm hemşehrilerimize, hoşsohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum