Reklam

AK PARTİ'DE VEFA ÖRNEĞİ

AK Parti Çanakkale İl teşkilatlarında kurulduğu ilk günden bugüne kadar görev yapan İl, İlçe, Mahalle teşkilat başkanları ve kurucular, İl Başkanı Naim Makas tarafından unutulmuyor.

AK PARTİ'DE VEFA ÖRNEĞİ
03 Temmuz 2021 - 16:23
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından ‘’Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanlarımız’’ teması altında düzenlenen genişletilmiş ilçe ziyaretlerinde 2002’den bu yana partiye hizmet etmiş eski başkanlar unutulmuyor. Teşkilatçılık ruhuyla hamuru yoğurulan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas teşkilatına hizmet etmiş kurucu üyeleri ve başkanları unutmayarak vefa örneği sergiliyor.
KURUCU BABANIN OĞLUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İl Başkanı Naim Makas parti büyüklerinden, emektarlarından aldığı bayrağı daha yükseklere çıkarmak için emin adımlarla ilerliyor. Partisinin kurucularına her alanda özen gösteren başkan Makas düzenlemiş olduğu ilçe ziyaretlerinde o ilçedeki teşkilatının kurucu üyelerine iadeyi ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerini bir program dahiline almayan başkan Makas bu ziyaretlerini ritüel hale getirdiği belirterek şu açıklamalara yer veriyor.
Başkan Makas; ‘’ AK Parti’nin kuruluşundan bugüne güzel şehrimizde partimizde görev almış il, ilçe başkanlarımızı unutmayarak ziyaretler düzenliyoruz. Çanakkale’miz için birlik beraberlik içerisinde geçmiş dönemlerimizde partide görev almış büyüklerimizi, kurucularımızı ziyaret ederek partimizin özüne dair bilgi ve birikimlerinden istifade ediyoruz. ’’
Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanlarımız temasıyla partisinde görev almış eski başkanları ve kurucuları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Naim Makas; Çanakkale İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz vefa ziyaretlerimizde partimize emek vermiş, ilçelerimizde yıllarca bu davanın yükünü omuzlamış, fedakârlık yapmış ve bedel ödemiş yol arkadaşlarımızla büyüklerimizle bir araya gelmenin bahtiyarlığını yaşamak özel bir duygudur. Sizler gibi partimizin kuruluşundan bu yana gönül ve mücadele timsali büyüklerimizi ziyaret etmek güzel bir duygu, Rabbi'mize hamd ediyorum. Kurucularımıza, ilçe başkanlarımıza değer veriyoruz. Onlardan aldığımız bayrağı yükseklere çıkarmak için gecesini gündüzüne katan yöneticiler olacağız’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum