Reklam

AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı bünyesinde yer alan Kadın Kolları tarafından Muharrem ayı vesilesiyle İskele Meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN AŞURE İKRAMI
18 Ağustos 2021 - 20:07
Çanakkale’nin en bilindik yeri olan İskele Meydanında gerçekleşen aşure dağıtımına, Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Esra Yüksel, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı yaptığı açıklamada, Muharrem ayının önemine dikkat çekerek dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunun ifade etti.

Başkan Karadayı; ‘’Muharrem ayı nedeniyle paylaşma, yardımlaşma duygularımızı pekiştirmek adına halkımıza aşure ikramında bulunduk. Tüm İslam aleminin muharrem ayını tebrik ediyoruz. Bu ay, Allah'ın rahmetine erişmek için önemli bir fırsattır. Aşure gününün temelinde kardeşlik, birlik, sevgi ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Bu vesileyle hemşerilerimize muharrem aşı dağıttık. Rabbi'm kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Geçtiğimiz günlerde hem ülkemizdeki büyük orman yangınlarında hem de Kastamonu merkezli gerçekleşen Sinop ve diğer illerimizi de etkileyen doğal sel afetinin yararlarını devletimiz ivedilikle sararken, yangınlarda ve sel afetlerinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Unutulmamalıdır ki biz bir olursak yeşerir, bütün olursak gürleşiriz " dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum