Reklam

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU İLE GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından restore edilerek İl Müftülüğüne tahsis edilen Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezinin açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın katılımıyla açıldı.

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU İLE GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
29 Ocak 2022 - 11:33
Açılış programına; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın yanı sıra, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Balıkesir İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ, belediye başkanları, il müdürleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ve İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
Yapılan konuşmaların ardından devam eden açılış programında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından yapılan dua ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezi hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Vali İlhami AKTAŞ, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN ve beraberindeki heyet, iki katlı binanın giriş katı İl Müftülüğü Gençlik Merkezi olarak üst katı ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak hizmete alınan, üniversitelerden, yazarlardan ve sanatçılardan oluşan seminer/sohbet programları ve zaman zaman tasavvuf müziği dinletileri yapılacak olan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Gençlik Merkezini gezerek bilgi aldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum