Reklam

ADLİYE'DE MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Çanakkale’de artış gösteren vakalar nedeniyle Adliye çalışanları için mesai saatleri değiştirildi. Yapılan değişikliğin tüm kamu personelini kapsayıp kapsamadığı ise öğrenilemedi.

ADLİYE'DE MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ
02 Aralık 2020 - 15:45
Çanakkale’de Corona Virüs salgının yaygınlaşması nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları önlemlerini sıklaştırıyor. Çanakkale Adliyesinde geçtiğimiz günlerde de görülen vakalar nedeniyle bir dizi önlem alındı. Bugün yapılan bilgilendirme de ise Adliye Personelinin mesai saatlerinde değişikliğe gidildiği öğrenildi.
DURUŞMA VE KEŞİFLER BELİRLENEN GÜN VE SAATLERDE YAPILACAK
Adliye personeli için yapılan mesai saatleri değişikliği ise sabah saat 10.00 ile 16.00 olarak gerçekleşti. Yargılama faaliyetlerinin yürütülmesinde aksamaya sebebiyet vermemek için yapılacak olan duruşma ve keşifler önceden belirlenen saatte yapılmaya devam edilecek. Önceden belirlenen duruşma ve keşif saatleri dışında adliyede çalışma saatlerinin 10.00-12.30 ile 13.00-16.00 olarak değişti. Adliye personelini için geçerli olan mesai saatleri değişikliğinin ise diğer kamu personellerini kapsayıp kapmayacağı ise öğrenilemedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum