Reklam

ACİL SERVİSTE YEŞİL ALAN POLİKLİNİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta tedavi hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla yeşil alan polikliniği 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.

ACİL SERVİSTE YEŞİL ALAN POLİKLİNİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI
13 Ocak 2022 - 15:15
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi 'nden yapılan açıklamada: "Covid19 pandemisi nedeniyle hastanemiz acil servisine ayaktan başvuran hasta sayısı artmış olup acil serviste yoğunluğa neden olmaktadır.
Hastanemiz acil servisine  başvuran hastalar; 24 saat çalışan triaj sistemi ile yeşil /sarı/kırmızı sınıflarına ayrılıp ilgili muayene odalarına yönlendirilmektedir.
Böylece acil vakaların bekleme süresini azaltılıp hasta bakım kalitesi artmaktadır.
Acil olmayan hayatı riski bulunmayan yeşil kodlu hasta grubu icin yapılan bu düzenlemeyle oluşturulan yeşil alan polikliniği ile Acil Servislerde hasta yoğunluğunun ve beklemesinin de önüne  geçilerek hasta memnuniyeti artacaktır.
Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Vatandaşlarımızın bu uygulamayı normal bir poliklinik hizmeti olarak görmemesini, acil servisimize ayaktan müracaat eden hastalarımızın daha hizmet ve kaliteli bir hizmet almasını sağlayan bir işleyiş olarak görmelerini rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum