Reklam

AB-MODEX (ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ) KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale’de gerçekleştirilmesi planlanan, AB Sivil Koruma Mekanizmasının başkanlığında DSÖ ve Sağlık Bakanlığınca düzenlenerek 7 farklı ülke ile Türk Kızılay’ın, İçişleri Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının iştirak edeceği, afet ve deprem sonrası arama kurtarma ve tıbbi müdahaleye ilişkin ‘AB MODEX 2023 Yılı Saha Tatbikatı’ için ön hazırlık yapmak maksadıyla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

AB-MODEX (ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ) KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
15 Haziran 2023 - 11:50
GAMER toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, Boğaz ve Garnizon Komutan V. Deniz Albay Ömer KARAKAŞ, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Kaymakam Adayları Hakan VATANSEVER, Mustafa ÇOLAK ve Salih AYDIN, kurum müdürleri ve ilgili kamu kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda tatbikata katılacak olan Çanakkale Çalışma Grupları ve kurumlar ile tatbikatın işleyişi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum