Reklam

91. SAATTE ENKAZDAN SAĞ OLARAK ÇIKARILAN AYDA BEBEĞİN ANNESİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İzmir'de meydana gelen depremin 91. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarılan 3 yaşındaki Ayda bebeğin annesi Fidan Gezgin'in cansız bedenine ulaşıldı.

91. SAATTE ENKAZDAN SAĞ OLARAK ÇIKARILAN AYDA BEBEĞİN ANNESİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
03 Kasım 2020 - 12:24
102 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 1026 kişinin ise yaralandığı İzmir depreminin 91. saatinde bir mucize gerçekleşti. Bu sabah 3 yaşındaki Ayda Gezgin enkaz altından sağ olarak çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan Ayda'nın ambulansa götürülürken ilk sözleri ise "Anne" ve "Babam nerede?" olmuştu.
CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Kurtarma ekipleri, Ayda'nın çıkarılmasının ardından enkaz altında kalan anne Fidan Gezgin için çalışmalara ara vermeden devam etmişti. Ancak acı haberin gelmesi uzun sürmedi. Enkaz altında olduğu öğrenilen anne Fidan Gezgin'in Ayda'dan birkaç saat sonra ise cansız bedenine ulaşıldı.
AYLA'NIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Hastaneye kaldırılan Ayda bebekle ilgili doktorundan açıklama geldi. Minik kızın bilincinin açık olduğunu, kırık ve çiziğin olmadığı öğrenildi. Tomografisi temiz çıkan Ayda'nın iç kanama tehlikesinin de olmadığı bildirildi. Hastane önünde babasının da beklediği öğrenilirken, küçük kızın mucize kurtuluşunun sebebinin beyaz eşyalar arasındaki hayat üçgeninde kalması olduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum