Reklam

''8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETTİK''

Lapseki Belediyesi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Dolayısıyla Tarihi Gelibolu Yarımadasında bulunan Şehitler Abidesine gezi düzenledi.

''8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETTİK''
09 Mart 2022 - 12:06
 Farklı yaş guruplarından kadınların yoğun ilgi gösterdiği program dahilinde Yahya Çavuş Şehitliği Anıtı, Alçıtepe Şehitliği, Hastane Şehitliği Müzesi, conkbayırı gibi tarihi yerler ziyaret edildi. Rehber eşliğinde gruplara ayrılarak gerçekleşen organizasyonda vatandaşlara çok değerli bilgiler aktarıldı.

Şehitler Abidesinde Lapseki İlçe Müftülüğünde görevli imamlar tarafından kuranı kerim tilaveti okundu. Son olarak Kocadere Sargı Hastanesi ziyaretinde Çanakkale Şehitlerinden Lapseki Beybaşlı Halil ve İbrahim Onbaşının muharebe döneminde yaşadığı gerçek hayat hikayesi anlatılarak Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a 1 mecidiye hediye edildi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehitler Abidesinde gezi düzenlediklerini söyledi. Hava şartlarına rağmen programa sahip çıkarak katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yılmaz, pandami sürecinin etkisini azaltmasıyla birlikte sosyal ve kültürel programların daha da sık yapılacağını kaydetti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum