Reklam

6'LI MASA KAHVALTIDA BULUŞTU

6lı Masa olarak bilinen altı siyasi partinin il başkanları her ay düzenli olarak kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor.

13 Aralık 2022 - 14:09 - Güncelleme: 13 Aralık 2022 - 14:18
Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen altı siyasi partinin il başkanları her ay düzenli olarak bir araya geldikleri kahvaltıya bu ay Demokrat Parti İl Başkanı Nail babacan ev sahipliği yaptı. Bir otelde bir araya gelen altı siyasi partinin il başkanları CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Deva Partisi İl Başkanı Av. Berkan Karaca, Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, Demokrat Parti İl Başkanı Av. Nail Babacan, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Saltık, Saadet Partisi İl Başkanı Şener Yüzer ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla Demokrat Parti İl Başkanı Av. Nail Babacan yaptı. Babacan konuşmasında; "Bu gün burada 6 masanın il başkanları ile bir araya gelmekten onur duyuyorum. Bizler bu ülkenin parlamenter sistem ile daha kalkınmış ve tek adam yönetiminden kurtulması için bir araya gelmiş 6 siyasi partinin il başkanıyız. Bakınız ekonomik kriz derinleştikçe beceriksiz bir yönetim sergileyenler marketleri suçlamaya, muhalefete çamur atmaya başladılar. AKP'nin yirmi yıllık iktidarında Cumhuriyetin bütün kazanımları yok sayılmaya, kimseye hesap vermeyen bir adamın iki dudağı arasından çıkan sözlerle yönetilen, dini alet ederek vicdan siyaseti yapmaya çalışanlar bu seçimlerde kaybedeceklerini bilmelilerdir" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum