Reklam

59 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Çanakkale İl emniyet müdürlüğü ekiplerince yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında 55 farklı olayda 59 şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında emniyet müdürlüğü personeli vatandaşların yoğun olarak bulunduğu merkezlerde Farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

59 ŞÜPHELİ YAKALANDI!
01 Temmuz 2021 - 13:37
Çanakkale il sınırları içerisinde uyuşturucuyla mücadele tavizsiz bir şekilde sürdürülüyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü 14-30 Haziran 2021 tarihleri arasında il genelinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik 55 operasyon gerçekleştirdi. Yapılan mücadele kapsamında 59 şüpheli şahıs gözaltına alınarak haklarında yasal işlem gerçekleştirildi.
SİLAHLI UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON
İl Emniyet müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede; silah ve tüfek kullanılarak genel güvenliğin tehlikeye düşürüldüğü, çalıntı malların saklandığı ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı değerlendirilen Tekzen bölgesi Küme Evleri mevkiine yönelik operasyon düzenlendiği ve 5 şüpheli hakkında yasal işlem gerçekleştirildiği bildirildi.

UYURUŞTURUCUYA KARŞI BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI
Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele Günü olan 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen Narko-Rehber etkinliği kapsamında Uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı artırmak ve bilinçlendirme faaliyetleri çerçevesinde 850 vatandaşa bilinçlendirme çalışması yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan yakalamalar neticesinde haklarında arama kararı bulunan 2 şahıs yakalanarak işlemleri akabinde cezaevine teslim edildi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 60 gr. Bonzai, 35 gr.Esrar, 32adet Sentetik Ecza, 7 adet Ecstasy, 6 adet Kenevir Bitkisi, 3 gr. Eroin, 2 adet Tüfek, 2 adet Hassas Terazi ve 1.940 TL para ele geçirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum