Reklam

3. OTİZM VE MÜZİK YAZ OKULU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

2021 yılından bu yana Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Devlet Konservatuarı yürütücülüğünde yapılan Otizm ve Müzik Yaz Okulu’nun 3.’sünün açılışı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

3. OTİZM VE MÜZİK YAZ OKULU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
14 Temmuz 2023 - 11:55
ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Nedime Hanım Konağı’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında; Afyon, Ankara, Antalya, Adana, Çanakkale, İzmir, İstanbul, Ordu, Hatay, Eskişehir, Aydın, Manisa, Mersin, Bursa, Aksaray, Konya, Kütahya, Tekirdağ gibi çeşitli illerden gelen yetenekli 30 otizmli öğrenci, 30 aile, 37 eğitimci, 10 uzman ve 37 gönüllü katılımcı bir araya geldi.

Otizmli bireylerin ve ilgili toplulukların gereksinimlerini karşılamak, destek sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla organize edilen ve ücretsiz eğitim sağlayan “Otizm ve Müzik Yaz Okulu”; Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı, Müzik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çanakkale Müzik ve Sahne Sanatları Geliştirme Derneği, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ASKEV, ÇASEMDER iş birliğiyle ve birçok paydaşın desteğiyle gerçekleştirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum