Reklam

2024 MASAYA YATIRILDI

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’de bulunduğu süre zarfında ziyaretlerinde hız kesmiyor. Gider, geçtiğimiz gün İl Özel İdare’ye ziyarette bulunarak, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ile görüştü.

2024 MASAYA YATIRILDI
13 Aralık 2023 - 11:42
İl Özel İdare’de gerçekleşen ziyarete, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Dağlar ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay’da katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanlığı tarafından gerçekleşen ziyaret ile ilgili, “Milletvekili Sayın Ayhan Gider İl Genel Meclis Başkanı Sn. Nejat Önder’i makamında ziyaret ederek, son dönemde yaşanan orman yangınları ve sel baskınları gibi süreçlerde verdikleri katkılar ve çalışmaları nedeniyle Sn. Önder’in şahsında İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ve tebriklerini iletti. İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Dağlar’ın da yer aldığı görüşmelerde, 2024’te yapılacak çalışmalar değerlendirildi” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum