Reklam

2023 YILININ EN BAŞARILI GAYRİMENKUL FİRMASI LİDER GYO

Farklı sektörlerden binlerce firmanın yarıştığı ödül töreninde Çanakkale'nin tartışmasız en iyi gayrimenkul firmaları arasında yer alan Lider Gayrimenkul Uluslararası Başarı Ödülünün sahibi oldu.

09 Mayıs 2023 - 11:50 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 17:15
İstanbul'da bir otelde düzenlenen ödül töreninde onlarca farklı sektörde ödüller dağıtıldı. Gayrimenkul sektöründe Uluslar Arası Başarı ödülünü ise Çanakkale'nin Gayrimenkul markası olan Lider Gayrimenkul aldı.

Lider Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demirer’e ödülü sunucu Özlem Yıldız ve Şenol İpek tarafından takdim edildi.

Yapılan açıklamada; “Crowne Plaza İstanbul Orya Park’ta Düzenlenen 2023 Uluslararası Yılın En İyi Gayrimenkul Firması Ödülünü  “ Lider Gyo Firması Olarak Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demirer Ödülünü Almıştır. Çanakkalemizi ve Balıkesir, Edremit, Körfez Bölgemizi en güzel şekilde temsil edip gurur iftiharı olmuştur.

Gayrimenkul yatırım pazarında bölgede her zaman adından söz ettiren başarılı ve güvenilir firma olarak Lider Gyo Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emre Demirer geçen sene olduğu gibi bu sene de yerli yatırımcıları bölgemize kazandırmakla beraber kalitesini bir kez daha göstermiştir. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum