Reklam

18 EYLÜL'DE BELEDİYE BAŞKANLARINA AHDE VEFA

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü ve Biga Belediyesi’nin 150. kuruluş yıldönümü dolayısıyla merhum belediye başkanlarının kabirlerini ve önceki dönem belediye başkanlarını ziyaret etti.

18 EYLÜL'DE BELEDİYE BAŞKANLARINA AHDE VEFA
19 Eylül 2020 - 10:24
18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’ndan düzenlenen törenin ardından, vefat eden belediye başkanlarının kabirlerine 150. kuruluş vesilesiyle ziyarette bulunularak dua edildi.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, AK Parti Biga İlçe Başkan Hasan Sepici, Biga İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, Belediye meclis üyeleri Cahit Bakan, Mümin Kahraman, Mehmet Altındiş, Saadettin Sert ve Kerim Özdemir, Karaçayır Mezarlığı’ndaki merhum belediye başkanlarından İbrahim Simaiş, Şükrü Kemerli, Hüseyin Onan ve Mücteba Şallı’nın kabirlerini ziyaret etti. Biga İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, kabirlerin başında dua ettirirken, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan mezarlıkları sulayarak karanfil bıraktı. Ardından eski belediye başkanlarından merhum Osman Nuri Babi’ninÇiçeklidede Mezarlığı’ndaki kabri ve kızı Ahsen Berat Demirkol’a evinde ziyaret yapılarak plaket takdim edildi. Ahsen Demirkol, çok mutlu olduğunu belirterek Başkan Erdoğan ve katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra, Biga belediye başkanı olarak 2004-2014 yılları arasında görev yapmış Mehmet Özkan’ı ve 2014-2019 yılları arasında görev yapmış İsmail Işık’ı ziyaret ederek Biga’ya sunduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşu vesilesiyle şehitler için Çarşı Camii’nde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum