Reklam

16 UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında planlı plansız faaliyetler icra edilerek zehir tacirlerine yönelik operasyonlar icra edilmeye devam ediyor. Bu faaliyetler kapsamında, geçtiğimiz ay 16 Uyuşturucu Operasyonunda 30 şüpheli yakalandı.

16 UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI!
11 Şubat 2021 - 12:04
Geçtiğimiz ay, KAFES/KEP analiz programlarından  istifade edilerek ve alıcı rolüne girilerek, 8’i Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti olmak üzere toplam 16 Uyuşturucu Operasyonunda 30 şüpheli yakalanarak şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. 5’i Afgan uyruklu 7 şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçundan tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.
Yapılan operasyonlarda; 867 gram toz esrar, 628 gram Metamfetamin, 5 gram Afgan macunu, 13 gram kenevir tohumu, 82 adet uyuşturucu / uyarıcı hap, 3 adet hassas terazi, 13 adet uyuşturucu kullanma aparatı,  2.700 TL suçta kullanıldığı değerlendirilen nakit para ele geçirildi.
Öte yandan Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu ve Bağımlılık ile mücadele faaliyetlerinin aralıksız ve etkin bir şekilde yürütülmeye devam edileceği bilgisi verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum