Reklam

14 Mart Tıp Bayramı Mesajları

14 Mart Tıp Bayramı Mesajları
14 Mart 2013 - 14:30

Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum.



            Sadettin ARSLAN - Çan Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herkes için sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez temel unsurlarındandır. Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimiz ve sağlık alanında görev yapan tüm çalışanlarımız, büyük özverilerle bizler için gece gündüz çalışmaktadırlar.

İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinerek; insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı mesleği olarak seçen doktorlarımızın, bizlerin daha sağlıklı bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin ve bilhassa ilçemizde görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.



                                      Abdurrahman KUZU - Çan Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum