Reklam

12 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI!

Ezine'de 12 gündür kayıp olan zihinsel engelli Cemile Arslan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

12 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI!
11 Mayıs 2021 - 11:19
Ezine'ye bağlı Kayacık köyünde yaşayan zihinsel engelli ve 4 çocuk annesi Cemile Aslan (61), 28 Nisan günü ailesine ait tarlaya gitti. Bu saatten sonra kendisinden haber alınamayan engelli kadını son olarak dün saat 14.00 sıralarında rüzgar enerji santralinde çalışan bir güvenlik görevlisi tarafından santral yakınlarındaki boş bir arazide görüldü. Santral görevlisi kadını görünce durumu köy muhtarı Ali Can'a bildirdi. Muhtar Can ise engelli kadına ulaşamayınca durumu ailesine ve jandarmaya haber verdi.
Zihinsel engelli kadının bulunması için jandarma, AKUT, AFAD ve iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışması başlatmıştı.
Hayvanlarını dolaşmaya giden Arasanlı Köyü Muhtarı Ersin Ergin, Sarpdere köyü kırsalı Yörükkonağı mevkiinde bulunan tarlasında yerde yatan bir kadın cesedi gördü. Ergin, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri kısa sürede bölgeye gelerek yaptıkları incelemede cesedin Ezine'nin Kayacık köyünde kaybolan ve 12 gündür aranan Cemile Arslan'a ait olduğunu belirledi.
Talihsiz kadının cenazesi yapılan incelemenin ardından Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Arslan'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlemesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum