Reklam

1'ST ACADEMY AWARDS 2020 RESEPSİYONU YAPILDI

1'st ACADEMY AWARDS 2020 resepsiyonu Kolin Hotel sponsorluğunda gerçekleştirildi.

1'ST ACADEMY AWARDS 2020 RESEPSİYONU YAPILDI
26 Ağustos 2020 - 13:15
Ülkemizdeki motosiklet kullanıcılarının asıl sorunlarına yönelik doğru adımlar atan, camiayı bir adım daha ileriye taşımak için adımlar atan kişi, grup ve kuruluşlara plaketleri takdim edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Melis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Çoban, Yönetim Kurulu Üyesi ve Toughest Rider Academy Kurucusu Tanser Katkar, TR Academy İstanbul Koordinatörü Burçak Özdemir' in hazır bulunduğu resepsiyonda, MKSF Başkanı Semih TEVS, EKMOK (Balıkesir), BMG (Balıkesir), OMKD (Orhangazi), TAMK Federasyonu (Ankara), BALKAN22RIDERS (Edirne), Aykut TATAROĞLU (Almanya), MOTOZIRH Koray KAYMAZ (İzmir), BLACKSNAKACADEMY Sedat KARAYILANOĞLU, (İzmir), PATRON MOTOR (İzmir), KOCAMAN MOTOR Ersan KOCAMAN (Bursa), Zeki DUMAN (Bursa), TEKYILDIZ MOTOR (Bursa), MOTOBIKE JEANS Nihat AKTÜRK (İstanbul), OKTAY MOTOR (İstanbul), MOTTOMAN MOTO GRUP, ARTUR HOTEL Kutsi ARPACI (Çanakkale), Kenan SOFUOĞLU, Kadir ERBAY, KORLAS Alper ŞENADALI, EUROSPORT Spikeri Yiğit TOP ödüle layık görülen isimler oldu.

2020 yılında ilki ve 20 adet ödül ile gerçekleşen, 2021 yılında 21 adet olarak öngörülen Academy Awards ödülleri motosiklet camiasında bilinçli ve kaliteli kullanıcı sayısını arttırma düşüncesi ile bu anlamda eşsiz durumda. Çanakkale açısından değerlendirildiğinde, motosiklet turizmi dört milyona yakın kullanıcı ile son yıllarda dikkat çeken bir sektör haline geldi.
Melis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Çoban yaptığı açıklamada; "Ülkemizdeki ilk lise eğitim projesi ve bir çok projeyi hocamız Tanser Katkar ile ileriye dönük bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Belediyeler, Üniversiteler (Sakarya Üni. Bilgi Üni. Bilkent Üni. Arel Üni. Bülent Ecevit Üni. Trakya Üni. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi gibi bir çok farklı mecrada faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Hasan Çoban, Ülkemiz ve Çanakkalemiz için gereken hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan 2021 yılında çok daha büyük projeler ile karşınızda olacağız açıklamasında bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, motosiklet camiası hızla büyümekte olan bir sektör ve bunun sağlıklı olabilmesi için Çanakkale' de bu tarz faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Eğitimli ve nezih bir kitlenin oluşabilmesi için gereken özveriyi gösteren Melis Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimini ve törende ödüle layık görülen kişi ve kurumları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum