Reklam
Hamza Yıldız

Hamza Yıldız


KAYMAKAM BEYİ TEBRİK EDİYORUM

03 Nisan 2018 - 13:38

Çan Kazası’nın
Aziz,
Muhterem
Ve Mübarek Kaymakamı
Hasan Gözen Beyefendi!
Varlığınızla ve icraatlarınızla kalplerimizde oluşturduğunuz muhabbetin tam tadını alacakken bizleri kimsesiz, yetim çocuklar gibi bırakıp Meclis_i Mebusuna aday olmak için aniden kazamızdan ayrılıverdiniz. Size layık bir uğurlama töreni yapamadık ama arkanızdan hayır dualarımızı gönderdik bilesiniz.
Tabi tek tesellimiz sizin dehanızla, çalışkanlığınızla Çanımıza değil tüm ülkemize hizmet edeceğinize emin olmamızdı.
İktidarı hükümetin sahibi AKP’den aday adayı olmanız üzerine bazı münafıklar “Kaymakam seçilmek için değil, vali olmak için aday adayı oluyor deseler de siz boş verin…
Bunları belediye dükkânlarındaki kiracıları çıkarmak için “Ecr-i Misil” uyguladığınız esnaflar uyduruyor sanıyorum. Bir de sizin belediye başkanı ve AKP İlçe Başkanı ile tam bir uyum içinde çalışmanızı kıskanan muhalifler seslendiriyor.
Bir de köylerin çöp toplama işine para yatıran bazı muhtarlar “Kaymakam bizi vatandaşa karşı mahçup etti”  diyorlarmış ama onların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Memleketiniz Gaziantep’teki aday adaylığı çalışmalarınızı başarıyla yürüttüğünüz haberlerini büyük bir heyecanla takip ettik. Yalnız şu “Temayül Yoklaması” ne demek oluyor onu anlayamadık.
Antep’te sizin önünüzü kesmek için tam 117 adet milletvekili aday adayı bulup müracaat ettirmişler. Bu yoklama sonucunda siz 88 oy alarak 70. sıraya kadar tırmanmışsınız. Gazeteci Şamil Tayyar ise 859 oy alarak 1. sırayı kapmış.
Sizin gibi bu memleketin medar-ı iftiharı olan bir zat-ı muhteremi, yandaş medyanın bir yazarıyla nasıl birlikte değerlendirirler ben tam anlayamadım.

Ama biliyorum ve inanıyorum ki “Yanlış hesap Bağdat’tan döner mi dönmez mi bilmem?” Ama kesin olan Recep Tayyip Erdoğan’dan döner. Ya sizi milletvekili aday listesine ilk üç sıraya koyar ya İstanbul’a vali tayin eder. Böylece hakkınızı teslim eder. Yoksa siz değil hem AKP hem Türkiye kaybeder.

Yanlış anlamayın içimde kalmasın diye soruyorum: “Siz resmi toplantılarda, protokol huzurunda ve mecburi katılımcıların önünde, törenlerde ve bayramlarda çok güzel nutuklar atıp bu nutukları çok güzel fıkralarla bağlayarak bizleri aydınlatıyordunuz. Galiba bu Antepliler nutuktan ve fıkradan anlamıyor.

Muhterem Kaymakamım!
Sağlığınız nasıl? Aman şeker, tansiyon ve kolesterolünüze dikkat edin. Siz daha uzun yıllar bu memlekete iman ve ihlâsla hizmet edeceksiniz. Antepliler sizin kadir kıymetinizi idrak edememişse biz de seni ilk seçimde Çanakkale’den aday gösteririz.
Ben kim miyim?
Ali-Hamza Çiftliği’nin Hamza’sı… Emekli öğretmen…
Saygıyla mübarek ellerinizden öpüyorum…


YORUMLAR

  • 0 Yorum