Reklam

TÜRK ANNELER DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI MESAJ!

Türk Anneler Derneği Başkanı Belgin Akpınar Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TÜRK ANNELER DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI MESAJ!
09 Mayıs 2020 - 12:53

Belgin Akpınar yayınladığı mesajda; "Her yıl Mayıs ayının 2.pazarı kutladığımız Anneler Günü bu sene özel bir durum dolayısıyla bazılarımız için evlerimizden uzakta geçecek. Uzakta da olsa, yaşamını kaybetmiş de olsa annelerin ve yüreğinde annelik duygusu taşıyan tüm kadınların, annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Annelik yılda bir gün kutlanacak bir durum değildir. Anneler doğumdan yaşamlarının sonuna kadar evlatlarına destek olan fedakarlıklarıyla, sevgileriyle, tecrübeleriyle her zaman onların yanında olan varlıklardır. Bu yıl dünyayı saran hep beraber mücadele ettiğimiz pandemi dolayısı ile aylardır evlatlarına hasret kalsalar da ölümü göze alarak çalışan bütün sağlık çalışanlarımızı, anne, baba ayırt etmeden yılın anneleri ve kahramanları ilan ediyoruz.  Sevgili arkadaşlar, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, anne sevgisi, ülkesini çok seven bizler için eşdeğerdir. Bu zor şartlar altında millete her zorluğa katlanıp fedakarca çalışıp ülkeyi bu beladan kurtaracağız.

Güzel günlerde buluşmak umuduyla bütün annelerin ve yüreğinde annelik duygusu taşıyan bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Yaşamını kaybetmiş bütün annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bizler anneler olarak vazife başında hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızın şehit olarak kabul edilmesini devletimizden hasseten rica ediyoruz.

Dualarımız, vatanımız ve tüm dünya içindir, bu duygularla hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Türk Milletine armağan etmiş olan Zübeyde annemizi de saygı ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum