Reklam

TTNET Genel Müdürlüğü’ne Abdullah Orkun Kaya Atandı

TTNET Genel Müdürlüğü’ne Abdullah Orkun Kaya Atandı
07 Kasım 2012 - 08:52

TTNET Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Orkun Kaya, TTNET genel müdürlüğüne getirildi.

Türk Telekom Grubu CEO’su Hakam Kanafani, yeni atamayla ilgili olarak “Abdullah Orkun Kaya, grup sinerjisinin temellerini bilen ve TTNET’i daha da ileriye taşıyacak deneyime sahip bir yönetici. Türk Telekom Grubu yönetimiyle güçlü bir ilişkisi var ve genel müdür olarak atanması müşterilerimize daha da fazla odaklanmamıza yardımcı olacak. TTNET’in kazanım ve başarılarını daha da artırarak çıtayı yükselteceğinden eminim” açıklamasını yaptı.

Türk Telekom ve TTNET Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri ise açıklamasında, "Abdullah Orkun Kaya’nın TTNET’in yeni genel müdürü olarak atanmasından memnuniyet duyuyorum. Biz TTNET ile gurur duyuyoruz ve Abdullah Orkun Kaya yönetim ekibiyle beraber şirketi daha da iyi bir noktaya taşıyacaktır. Türkiye’de geniş bant pazarını büyütecek yeni yöntemler izleyerek rekabet edeceğine ve böylelikle müşteri deneyiminin zenginleşmesine katkı yaparak değer katacağına inanıyorum” dedi.

Abdullah Orkun Kaya kimdir?

Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1998 yılında mezun olan Kaya, iş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) başladı. SPK'da 6 yıl görev yaptıktan sonra, 2006 yılında ABD’de Massachusetts Institute of Technology’de (MIT) işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı ve ardından Londra’da Merrill Lynch'te çalışmaya başladı. Bankanın Borçlanma Araçları ve Stratejik Çözümler bölümlerinde görev alan Kaya, Nisan 2008'de Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak Türk Telekom Grubu'na katıldı. TTNET’in yeni Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, son olarak TTNET Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

 

TTNET Hakkında

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan,  müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sunan TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL 2-hızlı internet erişimi,  fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum