Reklam

TRAFİK HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 2-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında “Karayolları Trafik Haftası” kutlama etkinlikleri yapıldı.

TRAFİK HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI
09 Mayıs 2020 - 12:55

“Karayolları Trafik Haftası” etkinlikleri Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle örtüşecek şekilde icra edildi. Trafik haftası süresince “Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda, Trafikte Her Yıl Daha İyiye” mottosu etkin olarak kullanıldı.

Pazartesi günü 11.00-13.00 saatleri arasında Çanakkale, Ezine, Bayramiç, Çan, Biga ve Lâpseki İlçelerinde Helikopter ile havadan trafik denetimi yapıldı. “Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda”, “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” yazılı pankartlar hazırlanmış, pazar yerleri ve trafikte görünecek yerlere asılmıştır. Afiş ve Broşürler trafik timleri tarafından yol kontrollerinde sürücülere dağıtıldı.

Bilboard görselleri şehrin yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yol güzergâhlarında ışıklı reklam panolarında sergileniyor. “Trafik haftası Logosu” da yapılacak resmi yazışmalar da hafta boyunca kullanılacaktır. Sokağa çıkamayan çocuklarımız ile Sevgi evlerinde bulunan çocuklar trafik timleri tarafından evlerinde ve yurtlarında ziyaret edilmektedir. Çocukların sosyal medya uygulaması üzerinden “KARAYOLLARI TRAFİK HAFTASI” etkinliğine, fotoğraf ve videolar ile katılımları sağlandı.

Çanakkale Merkez Küçük Sanayi sitesinde Jandarma ve Emniyet trafik birimlerince 400 işletmeye 20.000 Adet maske ile trafik konularında broşür dağıtımı yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum