Reklam

Sultanlar Geçit Vermedi 3-2

Sultanlar Geçit Vermedi 3-2
06 Ocak 2013 - 19:46

18 Mart Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Çanakkale Belediyespor, ilk seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette de rakibine karşı üstün oyun sergileyen Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu seti de 25-19 kazanarak setlerde 2-0 üstünlük sağladı.

Üçüncü sette üstünlüğü rakibine kaptıran Çanakkale Belediyespor konuk Altınoluk Belediyespor’a seti 25-20 verince maçta durum 2-1 oldu.

Dördüncü set her iki takımın başa baş mücadelesi ile geçti. karşılıklı sayılar ile geçen dördüncü sette maç sayısı atmasına rağmen sayı alamayan Çanakkale Belediyespor seti uzatmalarda 27-25 kaybedince setlerde durum 2-2 oldu ve uzatma setine geçildi.

Taymbrek setinin ilk bölümünü konuk Altınoluk Belediyesi 8-7 önde bitirdi. İkinci bölümde toparlanan ev sahibi Çanakkale Belediyespor ardı ardına bulduğu sayılar ile 8 sayı üretti ve ikinci bölümü 8-2, seti ise 15-9 kazanarak salondan 3-2 galip ayrıldı.

Çanakkale Belediyespor bu sonuç ile puanını 23’e çıkarttı ve 1 puan verdiği rakibi Altınoluk Belediyespor ile puanları eşitleyerek grubunda 2 basamak birden yükseldi ve 3 ncülüğe yerleşti.

Çanakkale Belediyespor Antrenörü Vedat Mekik,  maçın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini ve hafta içinda maça iyi hazırlandıklarını belirterek, alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Aroma 2. Ligi A Grubunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Işıkkent: 2  Şişli Belediyespor: 3

Maltepe Yalıspor: 2 Karşıyaka: 3

Rota Koleji Gazi Genç: 3 Koç İlköğretimokulu: 1

Yaşam Pınarım Karşıyaka : 0 Salihli Belediyespor: 3

Çanakkale Belediyespor: 3 Altınoluk Belediyespor: 2

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum