Reklam

SEYYAR PAZAR KAPINIZDA

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Corona virüsü sebebiyle yaşanan sosyal kısıtlamaların ardından sıkıntıya düşen vatandaşlara Çan Belediyesi olarak sundukları yeni bir hizmeti aktardı.

28 Nisan 2020 - 13:59

Öz, çarşıya pazara inme imkanı olmayan vatandaşlar için hayata geçirdikleri ‘seyyar pazar kapınızda’ uygulamasını halka tanıtarak “Siz evinizde pazar kapınızda! sloganı ile hemşehrilerimizin taze meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılamak adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile hayata geçirdiğimiz ‘Seyyar Pazar Kapınızda’ projemiz perşembe ve cuma günleri uygulanmaya devam edecektir” dedi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından yapılan açıklamada, Corona virüsle mücadele kapsamında hayata geçirilen yeni projeler vatandaşa duyuruldu. Öz, sosyal kısıtlamalar sebebiyle çarşıya pazara gitmekte sıkıntı yaşayan vatandaş için ‘seyyar pazar kapınızda’ isimli bir uygulama hayata geçirdiklerini duyurdu.

Yapılan açıklamada tanıtarak “Siz evinizde pazar kapınızda! sloganı ile hemşehrilerimizin taze meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılamak adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile hayata geçirdiğimiz ‘Seyyar Pazar Kapınızda’ projemiz perşembe ve cuma günleri uygulanmaya devam edecektir” denilerek şu ifadelere yer verildi:

“PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ UYGULANACAK”

“‘Evde kal Çan’ diyerek Koronavirüs sürecinde hemşehrilerimizin her anlamda yanında olmaya ve mağduriyetlerini gidermeye devam ediyoruz. Çarşıya inerek pazar yapma imkanı bulamayan vatandaşlarımızın faydalanmaları adına düzenlediğimiz ‘Seyyar Pazar Kapınızda… Siz evinizde pazar kapınızda!’ sloganı ile hemşehrilerimizin taze meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılamak adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile hayata geçirdiğimiz ‘Seyyar Pazar Kapınızda’ projemiz Perşembe ve Cuma günleri uygulanmaya devam edecektir. Pazartesi günleri Kapalı Pazar yerimizde ve cuma günleri Fatih Mahallemizde kurulan pazarlar devam edecektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum