Reklam

Sağlık Meslek Lisesi Gençlik Projesi

Sağlık Meslek Lisesi Gençlik Projesi
12 Ekim 2012 - 16:11

‘Gençlik Projesi’ kapsamında Nisan ve Haziran aylarında karşılıklı olarak yapılacak öğrenci ve öğretmen ziyaretlerinde, hangi aktivitelerin gerçekleştirileceği, hangi tarihlerde nerelerde bulunulacağı, gezilecek tarihi ve turistik yerler konusunda toplantılar yapılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

‘Gençlik Projesi’  kapsamında 11-18 Nisan tarihleri arasında Hollanda’dan 3 öğretmen ve 25 öğrenci ilçemizi ziyaret edecek ve yapılacak etkinliklere katılacaklar olan ziyaretçiler Çan Sevim Bodur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Nusret Mart ve İngilizce Öğretmeni Nursel Özen Başkanlığında Çan’ı ve civarındaki tarihi yerleri gezecek, doğal güzellikleri ziyaret edeceklerdir.

‘Gençlik Projesi’  kapsamında daha sonra ise 1-8 Haziran tarihleri arasında Çan Sevim Bodur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nden 4 öğretmen ve 20 öğrenci de Hollanda’ya iade-i ziyaret yapacaklardır.

Biz de Çan Medya Grubu olarak Çan Sevim Bodur Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Nusret Mart ve İngilizce Öğretmeni Nursel Özen’e Gençlik Projesi’ni gerçekleştirdikleri için tebrik ediyor, yabancı konuklarımıza hoş geldiniz diyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum