Reklam

Çan Belediyesi Hizmetlerine 2 Ödül Birden

Çan Belediyesi Hizmetlerine 2 Ödül Birden
03 Ekim 2012 - 16:53
Bu yıl 5.si düzenlenen ve ismi Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri olarak değiştirilen yarışmada ödül almaya hak kazanan belediyeler İstanbul Taksim’de yapılan muhteşem bir ödül töreni ile açıklandı. Yarışmaya Birlik üyesi 243 belediye, son bir yılki hizmetlerinden oluşan 512 proje ile rekor bir katılım sağladı. İl, ilçe, iştirak ve bağlı kuruluş olarak 3 farklı statüde ve altı ayrı kategoride yapılan yarışmada Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığı yaparken,  alanında uzman 12 akademisyen de jüri üyesi olarak seçici kurulda görev aldı.

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gecede yaptığı konuşmada “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması amacıyla, yarışmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulumuzun tercihleriyle sonuçları belirlenen yarışmamız, bu özelliğiyle Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul ediliyor” diye konuştu.

 

Çan Belediyesi, İstanbul Belediyeleri ile Yarıştı

 

İlçe belediyeleri kategorisinde kıyasıya bir rekabet yaşanan yarışmada Beyoğlu Belediyesi 3 ayrı ödül alarak ilçe belediyeleri kategorisinde başı çekerken; Bağcılar, Kadıköy, Küçükçekmece, Ümraniye ve Çan Belediyeleri de ikişer ödüle layık görüldü.

 

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada “Yarışmaya, İlçe Belediyeleri kategorisine 2 projemizle katıldık ve 2 projemiz birden, bilim kurulu tarafından ödüle layık görüldü. Bunların biri; Aşevi projemiz,diğeri ise 3G iletişim yönetimi projemiz.. Bizler almış olduğumuz bu ödüllerle İstanbul’un ilçeleriyle aynı konumda yer aldık. Gördüğünüz gibi 2 ödül birden alabilen sadece İstanbul ilçe belediyeleri ve biz varız. Bu da hizmetlerimizin ve hizmetlerimizdeki kalitenin büyük ilçe belediyeleri ile aynı seviyede yer aldığını gösteriyor. Ben bu projelerin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bizler kıymetli Çan halkı için aynı çalışma azmi ve heyecanı ile yeni projeler üretmeye durmaksızın devam edeceğiz. Belediyemiz çalışıyor, Çanımız değişiyor...” şeklinde konuştu.

 

 







YORUMLAR

  • 0 Yorum