Reklam

Kaymakam Tat'a Ziyaretler Devam Ediyor

Kaymakam Tat'a Ziyaretler Devam Ediyor
03 Ekim 2012 - 16:32
  Kaymakam Tat’ı bugün de sırasıyla Çan’ın mahalle muhtarları, Eğitim-Bir-Sen ve Y.Çanspor yöneticileri ziyaret ederek başarı dilediler.

Kaymakam Tat’ın dünkü ilk ziyaretçisi mahalle muhtarları oldu. Muhtarlar Şaban Uzun (Atatürk), Ahmet Ayazlar (Cumhuriyet), Mustafa Dünder (İstiklal), Mehmet Uysal (Fatih), Ali Rıza Aydın (Karşıyaka), Halil Altınok  (Seramik) ve Recep Uğur (Osman Efendi) Kaymakam Tat’ı makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.

     Muhtarlarla Çan’ın sorunlarını görüşen Kaymakam Tat ziyarette yaptığı konuşmada “Burada ilçemiz merkezinde görev yapan muhtarlarımızla beraberiz. Sağ olsunlar bizi ziyarete gelmişler; yedi mahallemizin muhtarı da buradalar. Demokrasinin temel taşları ve vatandaşla en yakın temas imkânı olan muhtarlarımızdır. Bunun için yaptıkları iş çok önemlidir, çünkü vatandaş her probleminde ilk önce mahallesinin muhtarıyla diyaloga geçer. Muhtarlarımız aracılığıyla problemler, sıkıntılar çözüme ulaşır veya muhtarlarımızın tespitleriyle problem olmadan önlenebilir. Bu da hizmetin daha kaliteli, daha verimli ve daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacağı için muhtarlarımızla diyalog bizim için en önemli konulardan birisidir. Çok fazla sıkıntı olmamasına rağmen muhtarlarımızın bu konudaki gayretlerini biliyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da diyalog içersinde, sıkıntı yaşanmadan vatandaşımıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Tat’ın dün ikinci konukları da eğitimcilerdi. Eğitim Bir-Sen Başkanı Turhan Çokgezer ile Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Doğan ve Refik Çoban Kaymakam Tat’a çiçek vererek “hoş geldiniz” dediler. Kaymakam Tat ve eğitimci konukları Çan’daki eğitim faaliyetleri konusunda görüş alış verişinde bulundular.

    Y.Çanspor Başkanı Kemal Yüksel, Teknik Menejer İrfan Amuca, Genel Koordinatör Ünsal Dirlik, Genel Kaptan Onur Erten ve Kulüp Müdürü Eyüp Güler de Kaymakam Tat’ı ziyaret ederek çiçek ve Y.Çanspor atkısı verdiler. Yüksel ve yönetici arkadaşları, Kaymakam Tat’a “hoş geldiniz” dedikten sonra Çanspor’un yapısı ve sportif branşlardaki faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler.

     Kaymakam Tat ziyarette “Bugün Çanspor yönetimiyle beraberiz. Arkadaşlarımız Çanspor’un başarısı için canla başla çalışıyorlar. Sağ olsunlar bugün de bizi ziyarete gelmişler. Çanspor hakkında geniş bir şekilde bilgilendirdiler. Çansporumuz süper amatör ligde mücadele veren bölgemizin, ilimizin ve ilçemizin başarılı bir futbol takımı, Çanımız için de vazgeçilmez bir unsur ve anladığım kadarıyla Çan’ın sosyal hayatında da yeri önemli bir takım. Özellikle seyirci kitlesinin yoğun olması, ilginin yüksek olması ve 200’e yakın gencimizin de burada aktif olarak spor yapıyor olması Çanımız için önemli bir husus. Gençlerin boş zamanlarını spora ayırmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları da bizim için önemli bir husus. Buna katkı veren herkes bizim için önemlidir. Y.Çanspor’un da bu anlamda ciddi bir katkı verdiğini düşünüyoruz. Tabii sporda en önemli olan husus dostluktur. Önemli olan dostluğun gelişmesidir. Bizim temennimiz Çanspor’un faaliyetlerinde seyircilerin diğer iller ve ilçelerdeki taraftarlarla dostluklarını geliştirmeleridir. Bu vesileyle deplasmana gidildiğinde veya burada yapılan maçlarda gelen misafir seyircilerle dostluğun geliştirilmesidir. Biz bu dostluğun geliştirilmesi için çaba sarfedeceğiz. İnşallah dostluk kazanır, diyoruz” şeklinde konuştu.

     Y.Çanspor Başkanı Yüksel de Kaymakam Tat’ı 7 Ekim’de yapılacak sezon açılışına davet ederek “Sizi aramızda görmek bize onur verecektir” dedi.

 









YORUMLAR

  • 0 Yorum