Reklam

Öz Çiftinin Mutlu Günü

Öz Çiftinin Mutlu Günü
22 Eylül 2012 - 20:19

24. Dönem CHP Milletvekili 3. sıra adayı, işadamı Bülent Öz ve CHP Çan Kadın Kolları Başkanı Şebnem ÖZ, yaşamlarının en mutlu gününü dostlarıyla paylaştı.

Şebnem-Bülent Öz çiftinin biricik oğulları Ata Arın Öz, görkemli bir düğünle sünnet oldu.

Baba Bülent Öz'ün geçen yılki seçimlerde 3. sıra adayı olarak yer aldığı CHP tam kadro düğüne katılırken iş dünyasından ve sosyal yaşamın içinden tanıdık birçok isim de Ata'nın sünnetine katıldı.

Ata Arın Öz'ün Sünnet Düğünü 22 Eylül Cumartesi saat 12:00'da Çan'da H.İbrahim Bodur Stadyumunun yanında bulunan Özler A.Ş. Sosyal Tesislerinde verilen yemek ve mevlidi şerif okutulmasıyla başladı. Çan'da düzenlenen sünnet etkinliğine Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve tüm siyasi parti başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Yönetim Kurulları, Çanspor Başkanı Kemal Yüksel Çanspor Yönetim Kurulu ve Sporcuları da hazır bundular.  Fenerbahçe renkli sarı lacivert balolarla süslenen Atanın sünnet arabası saat 15-00 konvoy gezisi yapılar.

Ata Öz'ün Balıkçı 286'daki düğününe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları ile Gürsel Tekin gibi medyada adından sıkça söz ettiren CHP'nin ünlü isimleri ve  MYK üyeleri kutlama telgrafı gönderdi.

Öz Haber adı altında yayınlanan bir gazetenin de dağıtıldığı düğünde davetliler hem siyaset yaptı hem de eğlendi. Eşli katılımın yüksek olduğu düğüne CHP Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Erenköy Belediye Başkanı Alaeddin Özkurnaz gibi birçok belediye başkanı, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli düğüne katıldı.

Düğünde davetlilere hitaben bir konuşma yapan Bülent Öz “Bir düşünür der ki “Sofrayı güzelleştirenler dostlardır, sofradaki yemekler değil.” Soframızı, düğünümüzü güzelleştiren sevgili dostlar hepiniz hoş geldiniz.

İnsan dostlarını acı ve mutlu gününde yanında görmek ister. İşte bu akşam oğlum Ata Arın'ın sünnet düğününde bizleri yalnız bırakmayarak mutluğumuza mutluluk kattığınız için siz değerli dostlarımıza ailem adına minnet duygularımı sunmak istiyorum. Ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli konuklar, Bugün çok sevinçliyiz. Çünkü siz dostlarımızla bir aradayız. Bu tören, küçük bir çocuğun ve anne babasının töreni değil, siz değerli dostların buluşmasıyla oluşan büyük bir ailenin şölenidir. Bu şöleni Çanakkale boğazının kenarında yapıyoruz. Bu boğaz nasıl ki iki kıtayı birleştiriyorsa, bu akşamda sizlerle bizleri birleştiriyor. Bu akşam bizi birleştiren bu boğazın serinliği bizleri hiç üşütmüyor. Çünkü siz dostlarımızın sıcaklığı içimizi ısıtıyor.

Bir şair der ki:

Yaprak döker bir yanımız,

Bir yanımız bahar bahçe.

İşte bugünde bizim bahçemiz baharı yaşıyor.

Değerli dostlar, Bugün takvim yaprakları 22 Eylül 2012'yi gösteriyor. Bugün siz dostlarımızla oğlumun sünnet düğününü yapıyoruz. Bu yüzden bugün çok anlamlı bir gün. Bugünün başka bir anlamı daha var. Çünkü bundan 10 yıl önce 22 Eylül 2002'de oğlumuz dünyaya geldi. Bu sebepten bugün aynı zamanda oğlumuzun doğum günüdür. Yani değerli dostlar sizler bugün buraya oğlumun hem sünnet düğününü kutlamaya hem de doğum gününü kutlamaya geldiniz. Ve buradan oğluma sesleniyorum.

HEM DÜĞÜNÜN, HEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YAVRUM.

Sözlerime son verirken oğluma hitaben yazdığım şiirimle konuşmamı tamamlamak istiyorum.

UNUTMA

Bundan 10 yıl önce, 22 Eylül 2002 tarihinde,

Sevgili oğlum ATA,

Merhaba dedi dünyaya,

Gözlerini açtığında,

Mutluluk verdin annenle, babana

Sevgili oğlum ATA,

Bugün 10 yaşındasın.

10.yılına kadar doğum gününü,

Aramızda kutladık hatırlar mısın ?

Ama bak görüyor musun?

10.yılında, bu akşam buraya

Onlarca dost gelmiş,

Senin doğum gününü kutlamaya…

Sevgili oğlum ATA,

Bugünü hep hatırla…

Mutluluğuna mutluluk katan dostlarını

Annenle baban gibi sende unutma…

Bundan sonraki hayatında,

Dostlarına, bu vatanı kuran Atana,

Ve bu kutsal vatana…

Vereceğin en güzel armağan…

Layık bir evlat olmanda

Bunu ömrün boyunca lütfen unutma

Bu duygularla, bir kez daha, bizleri şereflendiren onurlandıran siz saygıdeğer konuklarımıza şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyor, iyi eğlenceler diliyoruz.” dedi.

Bülent Öz'ün yaptığı konuşma davetliler tarafından alkışlarla sık sık bölünürken, oğlu Ata Arın Öz için yazdığı şiir de duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde Coşkun Sabah, Ebru Tokgöz de sahne alarak davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.





YORUMLAR

  • 0 Yorum