Reklam

Avcılar Kulübü'nde Avcı Eğitimi Kurs Belgeleri Dağıtıldı

Avcılar Kulübü'nde Avcı Eğitimi Kurs Belgeleri Dağıtıldı
28 Eylül 2012 - 18:06

Geceye, kursa katılan tüm avcı adaylarının yanı sıra, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Üçüncü Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, Çan Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Çan Halk Eğitim Merkezi Hamit Saygılı, Orman ve Su İşleri Şefi Ramazan Angur ve İlçemizde yaşayan avcılar katıldı. Kursa katılan ve belge almaya hak kazanan adaylara belgelerini protokol üyeleri dağıtırken, daha önce dernekte görev alan Ahmet Uysal belge dağıtımı ardından, ‘' Av yaparken geleceğimizi düşünelim. Yaşatmak için adımlar atalım. ‘' dedi.

-AVCILAR YENİ SALONLARINA KAVUŞTU

Erenler Avcılar Kulübünün salon açılışı da aynı gecede yapıldı. Açılış kurdelesini Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Avcılar Kulübü Başkanı Serdar Filiz keserken, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü hayırlısı olsun dileklerinde bulundu.

Tören'de konuşma yapan Erenler Avcılar Kulübü Başkanı Serdar Filiz, ‘' Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereği İlçemiz Halk Eğitim Merkezi, Orman ve Su işleri 3. Bölge Müdürlüğü ve Derneğimiz iş birliğinde 17 Eylül 2012 – 25 Eylül 2012 tarihleri arasında avcı eğitim kursu açılmış ve kursta başarılı olup belge almaya hak kazanan kırk yeni avcı arkadaşımız aramıza katılmıştır. Kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta Kaymakamımız Yakup Tat'a, Milli Eğitim Müdürümüz Osman Özkan'a, İl Çevre ve Orman Müdürümüze, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğüne, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve kursta görev alan öğretici arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum ‘' dedi.  

                Törene katılan protokol üyeleri tarafından kurs bitirme belgelerinin dağıtımının ardından, pilav ve ayran ikramı ile gece son buldu.

 















YORUMLAR

  • 0 Yorum