Reklam

Kuzey Biga Madencilik'ten İftar Yemeği

Kuzey Biga Madencilik'ten İftar Yemeği
15 Ağustos 2012 - 17:39
Düzenlenen iftara Bayramiç ilçesi Karaibrahimler ve Cazgırlar Köyleri'nden, Çanakkale Merkez Kirazlı ve Alanköy'den 400'e yakın kişi katıldı.

Halkla İlişkiler Şefi Halime Taligacı CANER, Proje Jeoloğu Gülsevim ÖZIŞIK, Survey Şefi Güven MENTEŞE, Halkla İlişkiler Asistanı Vedat BIÇAK ve Jeoloji Mühendisi Funda SEZEN'in de katıldıkları iftar yemeğine yöre halkı da yoğun ilgi gösterdi.

İftar yemeği öncesi şirketin halkla ilişkiler şefi Caner, yaptığı konuşmada; “Barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı bu kutsal ayda sizlerle iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada sizlerle keyifli bir çalışma ortamını bir süredir beraber paylaşıyoruz. Sıkıntılarınıza, sorunlarınıza elimizden geldiği kadar duyarlılık gösteriyor, geliştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle de bu konuda etkin bir rol üstleniyoruz. Sizleri önemsiyor; bu kutsal ayın maneviyatına uygun olarak hep beraber bir masanın etrafında buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Daha nice ramazanlarda ve iftarlarda birlikte olabilmek dileğimle, Allah kabul etsin”     

İftar yemeğinin köylerinde yapılmasından büyük memnuniyet duyan Karaibrahimler Köyü Muhtarı Ramiz Yılmaz da bu kutsal ayın önemine değinerek, Kuzey Biga Madencilikle birlikte dayanışma içinde olduklarından ötürü mutlu olduklarını ifade etti. Yılmaz konuşmasında; “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin güçlendiği kutsal bir aydır. Biz de sizleri buranın yerlisi olarak görüyor, aynı sofrada bu kutsal ayı karşılamaktan hoşnut oluyoruz. Bölgemize, çevremize olan ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Aynı masada diyalog kurarak, köylerimizin sorunlarını dinlediğiniz için mutluyuz. Bugün civardan bir çok köyden, Kirazlı'dan, Alanköy'den, Cazgırlardan, arkadaşlarımız da geldi. Ev sahibi olarak sizleri köyümüzde ağırlamaktan  mutlu olduğumu söylemek istiyorum.”

Dualarla başlayan iftar yemeği, mevlit okunması ile son buldu.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum