Reklam

Ak Parti Çan Teşkilatı Birlik Mesajı Verdi

Ak Parti Çan Teşkilatı Birlik Mesajı Verdi
10 Ağustos 2012 - 17:59
Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine Kurucu Üyeler, kuruluşundan bu yana görev alan Yönetim Kurulları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri yemekte hazır bulundu.

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagözün ev sahipliği yaptığı yemekte misafirleri İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Parti Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri kapıda karşıladı.

Açılış konuşmasında kuruluşundan bu yana partide yöneticilik yapan, partiye emeği olan herkese teşekkür eden Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz birlik ve beraberlik mesajı verdi. İktidar olduklarından bu yana Çan için seferber olduklarını ifade eden Karagöz; ”Her geçen gün yükselen üye sayımıza son 9 ayda 1300 üye daha kazandırarak şuan 6050 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Bizi yalnız bırakmayarak iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karagöz’ün konuşmasının ardından Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu söz aldı. Çan’a 4 yıllık yüksekokul müjdesini veren Başkan Kuzu bakanlar kurulunca onaylanan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hakkında bilgi verdi. Çan’a verilen bu 4 yıllık yüksekokulun birkaç yıl sonra Çan’daki öğrenci nüfusunda binlere varan artış göstereceğini, bunun da Çan’ın geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Başkan Kuzu Termal otelin çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Çan Belediyesi olarak hizmetlere durmaksızın devam ettiklerini belirten Çan belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu biten projelerle mutlu olduklarını vurguladı. Kuzu, Ak parti Çan ilçe Başkanı Mustafa Karagöz’e, böyle güzel bir iftar programı tertip ettikleri için teşekkür ederken, davete icabet eden tüm katılımcılara şükranlarını sunarak konuşmasını bitirdi.

Dostluk içersinde geçen iftar yemeğiyle Adalet ve Kalkınma Partisi Çan’da birlik ve beraberlik mesajını vererek gücünü gösterdi.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine; Ak Parti Çan eski ilçe başkanları; İlhan Akkurt, Mustafa Dönmez, Ramazan Terzi, Sebahattin Güner, Davut Keçeci, 23. Dönem Çanakkale Milletvekilimiz ve eski ilçe başkanımız Müjdat Kuşku, İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Bal ve Üsrev Damar,  Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Terzialan Belediye Başkanı Bahattin Sağın’ın yanı sıra Ak Partiye emek vermiş bir çok partili katıldı.  















YORUMLAR

  • 0 Yorum